چگونه براي بدرفتاري جنسي كودك گنبد حفاظتي بسازيم؟

۲۱ بازديد

از وقتي يادم مي آيد در خانه احساس امنيت نداشتم.خيلي وقت ها پدر و مادرم در حال جنگ و دعوا بودند و وقت هايي هم كه ظاهر اوضاع آرام و بي سر و صدا بود، داستان هاي ديگري اتفاق مي افتاد كه هيچ كس از آن ها خبر نداشت.
دقيقا ۹ يا ۱۰ ساله بودم كه از جانب برادرم مورد بدرفتاري جنسي قرار گرفتم.
او كه در آن زمان۲۰ سال داشت، از هر فرصتي براي برقراري رابطه جنسي با من استفاده مي كرد.
شرايطم آنقدر بد بود كه حتي جرأت خوابيدن نداشتم. مدام بايد حواسم را جمع مي كردم تا با او در خانه تنها نشوم.
تلخ ترين قسمت داستان من اين است كه هيچ كس حرفم را باور نمي كرد و حتي نمي توانستم اين مساله را با كسي مطرح كنم.
چگونه براي بدرفتاري جنسي كودك گنبد حفاظتي بسازيم؟الان تبديل به دختري۲۸ ساله شده ام كه مدام مورد سوء استفاده قرا مي گيرم.
 دوستان دخترم براي رفع مشكلات شان دنبالم هستند و مردهاي زيادي را بي آنكه خواسته باشم و يا به آن ها علاقمند باشم، به حريم شخصي ام راه دادم.
چگونه براي بدرفتاري جنسي كودك گنبد حفاظتي بسازيم؟چگونه براي بدرفتاري جنسي كودك گنبد حفاظتي بسازيم؟مشكلم اين است كه نمي توانم براي خودم حد و مرزي قايل شوم؟اصلا من كي هستم كه بخوام حد و مرز بگذارم؟


احساس مي كنم موجودي كم ارزش هستم كه هيچ كس قدرم را نمي داند و براي جذب ديگران به سمت خودم، ابزاري جز هميشه در دسترس بودن، مهربان بودن و گاها اغواگري ندارم.
كاش مي شد زندگي ام تغيير كند يا براي هميشه تمام شود.
منظور از بدرفتاري چيست؟آنچه خوانديد بخشي از داستان افرادي است كه مورد بدرفتاري و يا سوء رفتار قرار مي گيرند.
اصولا سوء رفتار با كودكان از سه نوع اساسي زير تشكيل شده است:
سوء رفتار جسمي: عبارت است از رفتارهاي از قبيل تنبيه و آزار جسمي به كودكسوء رفتار جنسي: عبارت است از هر گونه ارتباط جنسي از كودك از جمله لمس كردن جنسي، در آغوش گرفتن با قصد جنسي، تماس جنسي و..غفلت و بي توجهي: بي توجهي به نيازهاي جسمي و رواني كودك از طريق دير غذا دادن، توهين، سرزنش، تحقير، پاسخگو نبودن والدين و ..عوارض بدرفتاري جنسي در دوره كودكيبر اساس پژوهش هاي طولي انجام شده، افرادي كه در دوره ي كودكي مورد سوء استفاده قرار گرفته اند با احتمال بيشتري:
خود را بي ارزش و پوچ مي دانند.دست به رفتارهاي ضد اجتماعي از قبيل قانون شكني مي زنند.مورد سوء استفاده شغلي، ارتباطي و خانوادگي قرار مي گيرند.افسردگي، اضطراب و اختلالات شخصيتي را تجربه مي كنند.رفتارهاي خودآسيب رسان دارند.داراي سپر هيجاني و دفاعي اند و در برقراري روابط دچار عدم احساس امنيت مي شوند.نسبت به انگيزه هاي ديگران بدبين اند.افكار و اقداماتي در مورد خودكشي دارند.

منبع:مشاور كو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-چگونه براي بدرفتاري جنسي كودك گنبد حفاظتي بسازيم؟

پیشگیری از سوء استفاده جنسی کودک یکی از مسائل حیاتی و حساس در جامعه است که نیازمند توجه و اقدامات جدی می‌باشد. برای جلوگیری از این موضوع، ابتدا باید آگاهی و آموزش لازم را در خانواده‌ها، مدارس و جامعه به وجود آورد. آموزش به کودکان در مورد اینکه چطور می‌توانند بر خود و بقیه مراقبت کنند، گزارش دادن از هرگونه تجاوز و پرسش‌هایی که احساس راحتی را نسبت به بحث درباره بدن و حقوق شخصی خود به آن‌ها برساند، از جمله اقدامات مهم در این زمینه است. همچنین، باید مکانیزم‌هایی برای شناسایی و گزارش دادن از هرگونه نشانه‌های مشکوک در محیط‌های مختلف فراهم شود.

 

علاوه بر آموزش و اطلاع‌رسانی، لازم است که سیاست‌ها و قوانین سختی برای مجازات فردی که به کودکان آسیب می‌رساند، وجود داشته باشد. ایجاد محیط‌های امن و حمایتی برای کودکان نقشی بسیار حیاتی دارد. به عنوان مثال، ارائه خطوط تلفنی رایگان برای گزارش حوادث و شکایات، ایجاد مراکز پشتیبانی و مشاوره، و تقویت نظارت بر افرادی که با کودکان در تماس هستند، از راهکارهای مؤثر در این زمینه است. از طرفی، توانایی شناسایی نقاط ضعف در سیستم‌های حفاظتی و اصلاح آنها نیز بسیار اهمیت دارد تا بتوان از وقوع سوء استفاده جنسی کودکان جلوگیری کرد و در صورت وقوع، آسیب‌های آن را حداقل کرد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.