تشخیص اولیه مشکلات ریاضی در کودک

۲۲ بازديد
چطور تشخیص دهید که بچه کودکستانی شما نیاز به تمرین اضافی در ریاضی دارد

زمانی که فرزند شما سعی میکند عدد۳ انگیلیسی را بنویسد , آن را شبیه E میبیند؟

وقتی با صدای بلند اعداد را میشمارد عدد ۵ را از قلم میندازد ؟ در این صورت , ممکن است شما نگران این باشید که فرزند شما در مهارتهای پایه ریاضی مشکل دارد.اما چنین اشکالاتی در این سن کودکان کاملا طبیعی است.

بیشتر بخوانید:

ارتقای مهارتهای کلی و تحصیلی کودک

بازی ریاضی

کودکان کودکستانی که تازه شروع به یادگیری اعداد میکنند , همیشه نمی توانند اعداد را به ترتیب به یاد داشته باشند.با این وجود اگر فکر می کنید آنها چنین مشکلی دارند, به خودتان اعتماد داشته باشید و با مربی کودک خود در این باره صحبت کنید

یک متخصص آموزش پیش دبستانی در مونوره بنام ایواستا بینسکی-آکرت میکوید:از آنجایی که معلم , کودک شما را در موقعیت های مختلف در مدرسه می بیند و می تواند پیشرفت کودک شما را با دیگر کودکان مقایسه کند , در جایگاه منا سبی برای توجه به هر نوع مشکلات بالقوه دارد.اگر کودک شما کودکستانی نیست , درباره نگرانی های خود با یک پزشک متخصص کودکان صحبت کنید.



نشانه های هشدار دهنده اولیه مشکلات ریاضی

به گفته مرکز ناتوانی های یادگیری ملی و تحصیلات ابتدایی, اگر کودک شما :

هنگام کار کردن با اعداد گریه میکند یا عصبانی میشود

در به یاد آوردن اعداد مشکل دارد

حتی بعد از چندین بار تکرار,در تشخیص شکل اعداد مشکل دارد

در تشخیص چپ و راست از هم دچار مشکل می شود

بسیار بی قرار است و نمی تواند آرام بنشیند ( به خاطر داشته باشید که بسیاری از کودکان کودکستانی تا حدی بیقرار هستند)

در یادگیری مهارتهای ریاضی دچار مشکل می باشد

به رغم اینکه فرزند شما بعضی یا تمام این مشکلات را با ریاضی داشته باشد ,قطعا به این معنی نیست که او ناتوانی هایی در یادگیری دارد. ممکن است به این معنا باشد که او قبل از اینکه آماده یادگیری و پیشرفت باشد , بسیار شدید تحت فشار قرار گرفته است. به همین خاطر است که صحبت کردن شما با معلم هنگام احساس نگرانی حائز اهمییت میباشد.

منبع:کانون مشاوران ایران-تشخیص اولیه مشکلات ریاضی در کودک

برنامه‌های آموزشی ریاضی برای کودکان از مهمترین ابزارها در توسعه تفکر منطقی و مهارت‌های عددی آنها است. این برنامه‌ها باید به شیوه‌ای تحرکی و جذاب طراحی شوند تا کودکان به راحتی با مفاهیم ریاضی آشنا شده و از تجربه‌ی فراوانی برخوردار شوند. از اهداف این برنامه‌ها می‌توان به تقویت تفکر منطقی، ارتقاء مهارت‌های محاسباتی، تقویت تمرکز و توجه، تقویت حافظه و افزایش اعتماد به نفس در مواجهه با مسائل ریاضی اشاره کرد.

 

برنامه‌ آموزش ریاضی به کودک باید با توجه به سن و توانایی هر کودک، فعالیت‌های متنوعی ارائه دهند. از روش‌های بازی‌های آموزشی، استفاده از اسباب بازی، نقاشی، داستان‌ها و فیلم‌های آموزشی تا تمرین‌های عملی مثل تفکیک اشیاء، جمع آوری عدد و محاسبات ساده می‌توان استفاده کرد. همچنین، این برنامه‌ها باید از روش‌های تشویقی استفاده کنند تا کودکان به روحیه رقابتی و خودانگیخته‌ای در یادگیری ریاضی دست یابند و از فرایند آموزش لذت ببرند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.