علت افسردگي

مشاوره روان پزشكي

علت افسردگي

۱۶ بازديد

علت افسردگي، چه عواملي باعث افسردگي مي شوند؟
افسردگي در افراد مختلف متفاوت است و بعضي از افراد بيشتر در معرض افسردگي قرار مي گيرند و بعضي كمتر با اين مشكل رو به رو مي شوند ، افسردگي به علت ژنتيكي به وجود مي آيد يا اكتسابي؟
افسردگي يك نوع اختلال رواني است كه در طبقه اختلالات خلقي قرار مي گيرد اين اختلال بر روي سلامت ذهني و جسمي فرد اثر مي گذارد و باعث بروز اختلالاتي در عملكرد زندگي فرد مي شود.
براي درمان آن بايد به مشاور يا روان درمان مراجعه شود تا علت اصلي آن شناسايي و راه درمان آن مشخص شود.
افسردگي به دلايل زيادي به وجود مي آيد كه در اين مقاله مورد بررسي شده است .
علت افسردگيافسردگي به عوامل بسياري مربوط مي شود و بسياري از افراد به دليل عوامل بيروني و دروني به افسردگي مبتلا مي شوند.
افسردگي به دليل زندگي در محيط هاي پرتنش و پر از استرس و اضطراب به وجود مي آيد كه به دليل عوامل بيروني مي باشد ، و افرادي به دليل عوامل دروني مانند عوامل ژنتيكي و تغييراتي شيميايي مغز به افسردگي مبتلا مي شوند.
در ادامه با علت هاي مهم افسردگي آشنا خواهيد شد.


افسردگي پدر و مادر و تاثير آن بر كودكافسردگي پدر و مادر و تاثير آن بر كودكنقش انتقال دهنده هاي عصبي _ شيميايي از علت هاي جسماني افسردگيسلول هاي عصبي براي انتقال پيام از انتقال دهنده هاي عصبي استفاده مي كنند ، انتقال دهنده هاي عصبي موادي شيميايي هستند .
پژوهشگران بر روي افراد افسرده آزمايش هايي انجام داده اند و به اين نتيجه رسيده اند كه سطوح انتقال دهنده هاي عصبي در بيمارن افسرده با افراد سالم متفاوت است.
به عنوان مثال سروتونين كه بر روي نشاط و شادي فرد تاثير مي گذارد و مسئول افزايش سطح نشاط در مغز است در افراد افسردگي بسيار پايين است.
بسياري از افراد معتقدند براي اينكه سطح انتقال دهنده هاي عصبي به حالت عادي برگردد بايد از داروهاي ضدافسردگي مانند فلوكستين استفاده كرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-علت افسردگي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.