ضمير ناخودآگاه در ازدواج | سندروم بازگشت به خانه

۱۲ بازديد

ضمير ناخودآگاه در ازدواج، سندروم بازگشت به خانه
اهميت و ضرورت ضمير ناخودآگاه براي ازدواج چيست؟ تعارضات و تعاملاتي كه افراد با والدين خود دارند.
به طور مستقيم بر روابط بعدي آن ها اثر مي گذارد و روابط عاشقانه آن ها را به طور مستقيم تحت تاثير قرار مي دهد، كه به آن تاثير ذهن ناخودآگاه براي ازدواج يا سندروم بازگشت به خانه مي گويند.
در واقع كودك دو خواسته اصلي دارد كه يكي عشق پدر و مادر و دومي عشق پدر و مادر به يكديگر مي باشد.
، ممكن است فردي به در كودكي به اين خواسته اش نرسيده باشد و ناكام مانده باشد در اين صورت اين خواسته ها تا بزرگسالگي همراه او خواهند ماند. در بزرگسالي سعي مي كنند تا به اين دو خواسته هاي خود در مورد عشق پاسخ دهد.
در اين شرايط افراد بايد به مشاوره قبل از ازدواج مراجعه كنند تا با استفاده از روانشناسي ازدواج با آگاهي از ضمير ناخودآگاه خود و عدم پيروي از وسوسه هاي آن ازدواج موفق و خوبي داشته باشند و بتوانند در امر ازدواج انتخاب درستي داشته باشند.
ضمير ناخودآگاه براي ازدواج به چه معناست؟به طور معمول افراد به دنبال اين هستند كه با ازدواج شان نيمه خالي وجودي خود را پر كرده و به سمت رشد و شكوفايي قدم بردارند، شايد براي شما جالب باشد كه بدانيد چرا در روابط عاشقانه تان جذب افراد خاص و شخصيت هاي جذاب مي شويد.
توجه داشته باشيد كه در امر ازدواج افراد از ضمير ناخودآگاه خود تاثير مي گيرند و همسرشان را انتخاب مي كنند، اين كار مانند اين است كه يك چيز ناتمام داريد و بايد آن را به اتمام برسانيد.
در اين شرايط بايد به روابط پدر و مادرتان با يكديگر و تعاملاتي كه با شما دارند توجه كنيد. فردي كه براي ازدواج انتخاب كرده ايد تا چه اندازه اي ويژگي هايي مشابه با يكي از والدين شما را دارد؟
نقش و اهميت ضمير ناخودآگاه براي ازدواج چيست؟در ادامه اين مقاله نقش ضمير ناخودآگاه در ازدواج را به خوبي مورد بررسي قرار مي دهيم و در مورد هر كدام توضيحاتي را ارائه خواهيم داد:
التماس ضمير ناخودآگاه براي توجه و عشقاگر در كودكي عشق و توجه لازم از طرف يكي از والدين تان دريافت نكرده باشيد ممكن است به فردي علاقه مند شويد كه مانند پدر و مادرتان به شما توجه و عشق كافي نداشته باشد.


به طور مثال مريم زني سي ساله است كه به طور ناخودآگاه از مرداني كه انتقادگر و كنترل كننده هستند خوشش مي آيد و به همين دليل او با مردي ازدواج كرده است كه به طور مداوم از او انتقاد مي كند و با انتقادهايش اين احساس را در مريم به وجود مي آورد كه همسر خوبي نيست، باهوش نيست، و بايد سعي كنيد خودش را تغيير دهد.
مريم  حتي به خواسته شوهرش بيني خود را عمل كرده است. در اين شرايط از مريم خواسته شد تا فهرستي از ويژگي ها پدر و مادرش را بنويسد.
ويژگي هاي مادر مريم: زني انتقاد گر، سختگير، طعنه زن، دمدمي مزاج، كمال گرا و همواره عصباني.
با توجه به ويژگي هاي مادر مريم، مشخص شد مريم به مرداني علاقه دارد كه ويژگي هاي مادرش را دارند  و او از اين طريق سعي مي كند روابط خود با مادرش را بازسازي كند، مريم سعي مي كند خودش را فردي باهوش، زيبا و خوب نشان دهد.
او هنوز درگير با خود درگير بود و سعي مي كرد كه به مادرش نشان دهد كه او هم خوب است و مادرش ديگر او را سرزنش نكند، در اين شرايط مريم نياز به تاييد مادرش دارد چون از زمان كودكي تا حال نتوانسته تاييد او را به دست آورد، به همين دليل دچار سندروم بازگشت به خانه شده است

منبع:كانون مشاوران ايران-ضمير ناخودآگاه در ازدواج | سندروم بازگشت به خانه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.